Herlancering Europa Georges Rech

vrijdag 22 juni 2012

New Look Fashion Deal is vanaf heden distributeur van het Franse Georges Rech. Het Belgische agentschap gaat het merk herlanceren in Europa, zo heeft New Look Fashion Deal met een persbericht bekend gemaakt. De collectie van het Georges Rech wordt vanaf augustus in de Antwerpse showroom gepresenteerd. Geïnteresseerden kunnen langskomen op afspraak.

George Rech bevindt zich in het hogere segment. Een damesjas van het merk kost bijvoorbeeld 260 euro, een jurk 160 euro en een pantalon 100 euro. Momenteel heeft het Franse label circa dertig verkooppunten in het thuisland, en ook in buurland Spanje. In andere landen in Europa zijn er totaal nog twaalf verkooppunten, waaronder twee in België – te weten in Brussel. Ook buiten Europa zijn er nog 25 retailers die het merk verkopen.

New Look Fashion Deal werd in 1994 opgericht door Alex Delafonteyne. Aanvankelijk vertegenwoordigde het bedrijf vooral Britse merken als John Richmond, Helen Storey en Liza Bruce in de Benelux. New Look Fashion Deal vertegenwoordigt nu kwaliteitsmerken én populaire labels als Paul Smith, Vivienne Westwood, Fendi, Helmut Lang en Jean Paul Gaultier. De showroom is gevestigd in Antwerpen.