Smile... Pass it on!

maandag 19 juli 2010

Het gelukzalige gevoel overspoelt je meteen bij het zien van de funky modellen en ‘nieuwe’ prints van Sanuk. Het Californische footwear merk, bekend van de Sidewalksurfer, komt met de succesvolle YOGA MAT serie naar de Benelux. In de US staat deze teenslipper collectie ver op nummer een. Deze ultra relaxte slipper willen wij dan ook niemand ontnemen..

De Sidewalksurfer Collectie is geweldig voor zowel dames als heren. De welbekende modellen als de Donny en Donna lopen door maar zijn in 2 nieuwe spectaculaire uitvoeringen verkrijgbaar. Nieuwe kleuren, prints en stoere jeans wassingen maken de Sidewalksurfer favoriet.

In Californie, het koninkrijk der teenslippers, is de YOGA MAT collectie van Sanuk de absolute hit voor zowel dames als heren. Gemaakt van een echte Yoga mat is deze collectie uiterst comfortabel, ze zijn als een MEDITATIE voor je voeten... Met verschillende uppers en kleurrijke prints zijn de YOGA MAT modellen echte toppers. Het is ook niet voor niks dat de YOGA MAT DE teenslipper is van dit moment in Amerika. Iedereen loopt erop!

Voor de ladies die een ‘dressed up’ slipper willen is er de Ibiza collectie Van Sanuk. Het comfortabele voetbed in combinatie met de beachy tot chique uppers, die variëren van natuursteentjes tot schelpjes, doen je letterlijk denken aan de Ibiza lifestyle. Het ring strap design, die deze collectie kenmerkt, zorgt ervoor dat de teenslipper goed en comfortabele aan de voet blijft zitten.

De kids collectie bestaat ook uit het comfortabele en funky footwear die de Sidewalksurfer collectie biedt. Nieuw bij de kids modellen is de klittenband sluiting, dat voor een betere pasvorm zorgt en een gemakkelijke in en uitstap. Een hot item binnen de kids collectie is de ‘blue denim’. Een stoere jeans wassing met rode stiksels kenmerken dit model. Uiteraard staat ook bij de kids de YOGA MAT collectie centraal!

Sanuk zal de surflook in het straatbeeld verder vertegenwoordigen. Sanuk zorgt ervoor dat je het gehele jaar het comfortabele en vrije gevoel van Slippers aan je voeten hebt.

They’re not shoes they’re Sandals!

*Do not buy the imatator, buy the originator. Sanuk, the Original!

www.sanuk.com